Veldman Productions

BEDRUKKEN VAN VOETBALSCHOENEN EN SHIRTS

Nieuws

NEH ICT Solutions sponsord WHC C3

NEH ICT Solutions uit Leusden heeft WHC C3 gesponsord met mooie trainingspakken. WHC C3 is Gerrit Kroes hiervoor zeer dankbaar. Zo kan het team weer mooi voor de dag komen. Als dank hiervoor heeft Gerrit een mooie bos bloemen en een paraplu met het logo van zijn bedrijf aangeboden gekregen.

c3

Keepershandschoenen bedrukken

Het laten drukken van een naam op Keepershandschoenen was eerst alleen weggelegd voor professionele voetballers maar nu is dat nu ook mogelijk voor u. Wanneer u Keepershandschoenen koopt, kunnen wij daar uw naam (en/of nummer) van je idool of je eigen naam op je Keepershandschoenen bedrukken uw naam of een rugnummer op drukken vanaf € 9.95 per paar.

Helaas zijn niet alle modellen te bedrukken. De sluiting is in deze gevallen gemaakt van materiaal dat niet te bedrukken is. Bij het bedrukkingsproces wordt de tekst er op zeer hoge temperatuur onder hoge druk op geperst.

Paraplu voor voetbal of golf

Bedrukbaar op witte segmenten
Verkrijgbaar in geel-wit, oranje-wit, groen-wit, d.blauw-wit, blauw-wit, grijs-wit, zwart-wit

Formaat 130 cm doorsnede.

Metalen stok, houten handvat

Voetbalschoenen bedrukken

Het laten drukken van een naam op voetbalschoenen was eerst alleen weggelegd voor professionele voetballers maar nu is dat nu ook mogelijk voor u. Wanneer u voetbalschoenen koopt, kunnen wij daar uw naam (en/of nummer) van je idool of je eigen naam op je voetbalschoenen bedrukken uw naam of een rugnummer op drukken vanaf € 9.95 per paar.

Wij houden rekening met de standaards die ook bij profvoetballers worden gebruikt zodat de bedrukking er fraai uitziet.
 

Copyright © 2019. All Rights Reserved.