Veldman Productions

BEDRUKKEN VAN VOETBALSCHOENEN EN SHIRTS

Website

Het bouwen, ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van websites en het daarbij behorende webdesign.

Het lijkt zo eenvoudig; Koop een ’pakketje’ of vraag een goede kennis en je hebt een website. Gaandeweg blijkt het echter allemaal toch wat tegen te vallen. En erger nog; u leert steeds meer en begrijpt dat het toch wel wat meer is dan ’zomaar’ een pagina.

Stel nu uw eigen website samen!

Een website begint uiteraard bij het webdesign, het visitekaartje van uw bedrijf!

Wij bouwen websites vanuit de gebruikerservaring, daarnaast stopt het niet na het bouwen van de website bij Veldman Productions. Als de website online is blijven wij juist meten wat de bezoekers doen op uw website. Welke pagina's hebben de meeste bezoeken?

Ook voor uw website is het implementeren van een cms systeem belangrijk, dit is het hart van uw website. Met een cms systeem kunt u overal ter wereld de inhoud van uw website zeer eenvoudig beheren. Het is tenslotte zo dat er èèn gouden regel is uw website dient continu te verbeteren om zodoende meer bezoekers op uw website te krijgen. Meer bezoekers betekent dan natuurlijk ook hogere verkoop bij uw bedrijf.

Webdesign Uiterlijk
Het uiterlijk van uw website bepaalt voor een groot gedeelte het beeld dat bezoekers van uw bedrijf krijgen wanneer ze uw website bezoeken. Het is daarom naast de structuur en werking van uw website van groot belang dat de uitstraling en het uiterlijk van uw website past bij hoe u zich als bedrijf presenteert.

Veldman Productions kan voor u een gehele website ontwerpen aan de hand van een bestaande website of huisstijl maar ook in volledig overleg met u een nieuw en fris ontwerp realiseren.

Copyright © 2019. All Rights Reserved.